STEG NR 1 INNAN SAMTALET:
STEG NR 1 INNAN SAMTALET:
Här pratar Jonas om vad hälsoindustrin inte berättar och hur vi kan hjälpa dig gå ned
 i vikt och må bättre genom att andas rätt, stressa ned och få hormoner i balans
Här pratar Jonas om vad hälsoindustrin inte berättar och hur vi kan hjälpa dig
gå ned i vikt och må bättre genom att andas rätt, stressa ned och få hormoner i balans
STEG NR 2 INNAN SAMTALET:
STEG NR 2 INNAN SAMTALET:
Kolla denna video där Jonas berättar om hur coachningen kommer gå till
Kolla denna video där Jonas berättar om hur coachningen kommer gå till
VIKTIGT MEDDELANDE INNAN SAMTALET

Vi ser fram emot att prata med dig! Se till att
vara i en lugn miljö där vi kan prata om dina
hälsomål och vad som stressar dig idag.

Det kommer inte bli ett bra samtal om du kör
bil, jobbar eller inte kan lägga all din
uppmärksamhet. Detta är ett superviktigt
samtal för dig och din framtid så se till
 att behandla det så.

Om du i slutet av samtalet känner att vi
erbjuder det du länge letat efter och vi är
redo att hjälpa dig, var då redo att ta nästa
steg. Nämner detta redan nu då vi inte har
möjlighet att hålla kvar någon plats om du vill "fundera på saken"

Vi kommer även svara på alla dina frågor i
samtalet såklart! 

VIKTIGT MEDDELANDE INNAN SAMTALET

Vi ser fram emot att prata med dig! Se till att vara i en lugn miljö 
där vi kan prata om dina hälsomål och vad som stressar dig idag.

Det kommer inte bli ett bra samtal om du kör bil, jobbar eller inte kan lägga all din uppmärksamhet. 
Detta är ett superviktigt samtal för dig och din framtid så se till att behandla det så.

Om du i slutet av samtalet känner att vi erbjuder det du länge letat efter och vi är redo
 att hjälpa dig, var då redo att ta nästa steg. Nämner detta redan nu då vi inte har
 möjlighet att hålla kvar någon plats om du vill "fundera på saken"

Vi kommer även svara på alla dina frågor i samtalet såklart! 

Hi I'm         
Jeremy Jackson
 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas porta orci ut nisi laoreet, eget hendrerit nisi sagittis. Nam rutrum, arcu vel pellentesque interdum, risus est sodales purus, sit amet congue felis felis non metus. Aliquam nunc ante, venenatis facilisis scelerisque in, vehicula sit amet mauris. Curabitur tempor ullamcorper porta. Quisque et massa in massa ullamcorpe .

 Consectetur id vel elit. Etiam eleifend urna ac mauris sollicitudin, eget porta enim fringilla. Morbi ultricies orci a bibendum varius. Nulla facilisi. Aenean sagittis pharetra augue, quis viverra leo fermentum consectetur. Pellentesque viverra dui vitae nisl blandit eleifend. Nam laoreet semper felis at luctus. Quisque eget commodo magna.

 Maecenas consequat quis magna pellentesque tincidunt. Suspendisse potenti. Quisque lacus sapien, suscipit a malesuada et, laoreet et eros. Mauris malesuada aliquet odio, in vulputate magna commodo sed. Phasellus non pretium elit. 
PLC driver sveriges
främsta onlinebaserade coachningsprogram för dig som vill uppnå en  hållbar förändring i hela hälsan och inte bara ett område 

Över 1000 nöjda kunder från 130 städer i Sverige
VAD GÖR PLC?
Skapar hälsa från insidan och ut


HUR LYCKAS PLC?
Vi hjälper människor utveckla balans i kroppen och struktur i vardagen

 
VARFÖR PLC?
Vi vill skifta den allmänna hälsan från quick-fix  till hållbarhet och helhetstänk
FRAMGÅNGSRESOR
FRAMGÅNGSRESOR

"Coachningen är helt fantastisk och jag är så tacksam för att jag hoppade på detta program. Jag hoppas att du som läser detta gör detsamma. Du kommer inte ångra dig!!"

 - Åsa Levau

"​​Är så otroligt glad och tacksam över den hjälp jag fått! Efter alla år av kämpande med dieter som inte funkat, så har ni hjälpt mig hitta en balans som passar just mig i min vardag"

- Linnea Sjölin

Jag är så INÅTHELVETE tacksam över att jag tog kontakt med PLC, annars vill jag inte ens vet vart jag hade varit! Ni som inte har startat det här online programmet än, GÖR DET! Jag har kommit ut som en ny människa på andra sidan, eller som Jonas hade sagt, som en Sandra 2,0!"

 - Sandra Wahlsten

"Igår firade jag dels att jag kommit dit jag ville i min viktminskning -20 kg från 15 maj 2018 och tog mig igenom strandjoggen (5km) och fick min medalj!!

 - Eva Josefsson

"En dröm är att ni blir kopplade till landstinget eftersom vården inte klarar det. Ni alla ska ha en eloge för ert arbete och att ni ser HELA människan bakom orsaken till att vi
 tagit er hjälp.

 - Annika Gravstam

"Den absolut största förändring jag har gjort, är att jag på riktigt har tagit över ansvaret för min egna hälsa. Och i och med det har jag slutat vara ett offer för omständigheter" 

- Emma Mattisson

Efter 5 månader med anpassad kost, effektiv träning och rätt mängd återhämtning så har han tappat hela 11 kg fett och byggt 7kg muskler!!! Detta är helt makalösa siffror och helt fantastiskt bra jobbat... Hårt jobb sägs löna sig, och det har det verkligen gjort!!

- Matthias Johansson

Idag, 15 månader senare är Maria på en helt annan plats. Hon är nu uppe och jobbar heltid på hennes gamla jobb och har gått ned hela 15kg i vikt!!  Att gå från en utmattningsdepression till att nu jobba 100% är väldigt fascinerande, och det är fantastiskt att se hur Marias positivitet och energi är på en helt annan nivå idag mot vad den var 15 månader sedan

 - Maria

""För 8v sedan var jag på botten inte långt ifrån till att behöva läkarhjälp. Idag, kan jag knappt se att jag för 2 månader sedan var så utmattad kroppsligt till att idag ha en sådan livsglädje! Jag är mer stolt över mig själv, och allt tack vare PLC:s program!"

 - Sandra Zachrisson

"GÖR DET!!! Testa, tillåt dej bli en ny person, en 2.0 version av dej själv!!! Många investerar så mycket i materiella men det är mer värt att investera i dig själv! Det kommer DU att vinna på!!" 

- Åsa Kristoffersson

"Nu har det gått fyra veckor sen invägningen. Jag har sovit varje natt sen dag 1. Jag har inte haft problem med vare sig insomning eller ångest inför natten. Jag är nu efter 4 veckor en helt annan människa. Jag är gladare, lugnare, pigg och näst intill euforisk. Alla skulle behövt en Jonas i sitt liv"

- Angelica Jäger

Nu 8 månader senare med samt kosthjälp har han gått ned hela 20kg!! En helt fantastisk förändring! Detta har gjort att han nu har minde problem med sina knän och kan träna utan någon smärta

 - Tim Wesselhof

"Under dessa åtta veckor har jag varit på flera resor, haft kalas, studentfest, bortbjuden, haft ryggskott och stukat foten...men vanorna har fungerat ändå! Innan hade alla dessa händelser varit anledningar för mig att bryta upp och falla tillbaka till ruta ett"

 - Susann Lindsjö

Vågen står nu på 15 kg. Jag tränar 4 gånger i veckan äter bra kost nästan hela veckorna. Äter aldrig chips utan när jag är sugen på något äter jag 70 procentig choklad som är det nya nu . Jag var nästan sjuk hela tiden innan, när jag började med detta har jag enbart varit sjuk en gång!"

- Moa lindgren

"Skillnaden mellan Jonas och andra coacher på marknaden är att istället för att BARA ta fram ett kostschema + träningsschema hjälper Jonas till med den mentala biten. Vilket är avgörande för ett hållbart resultat! Ångrar inte en sekund att jag anlitade Jonas. Tack Jonas för att du fick mig att förstå hur allt hänger ihop!"

 - Andrea Lundstedt

"Tack vare Jonas har jag gjort en livsstilsförändring som har förändrat mitt liv. Jag har minskat totalt 30 cm på kroppen, gått ned 14 kilo och slimmat till kroppen. Det har blivit en daglig vana att meditera, utöva yoga, träna, äta bra, andas djupt, lägga sig i tid och sova bra"

 - Tine Olerud

Efter 3 månader har hon nu gått ned 12,5kg och minskat hela 18cm runt midjan!! En otrolig förändring!! 
Här ser ni en bild på hennes jobbskjorta som hon ”precis” fick på sig för 3 månader sedan

 - Sandra Bjering

"Känslan av att köpa kläder i strl M idag jämfört med XL/XXL i Juli/Augusti 2019 är galet häftig! Och som om det inte vore nog är jag nu, jämfört med för ett år sen; lyckligare, mer positiv, orkar mer, ser fram emot träning, vill inte äta skräpmat och jag kan ge andra pepp att ta tag i sin tillvaro 

- Matthias Wall

"Jag som aldrig har lyckats med något liknande innan har faktiskt gjort det!
Bara kör, låt det ta tid och gör det i din egna takt. Tålamod och jobba lite på tänkesättet om det går trögt i början."

 - Åsa Ahlström

"Maten var verkligen den största förändringen. Denna gången blev det ingen LCHF eller andra idéer... Nu var det fokus på att äta normal och hälsosam kost och alltid göra åt mer än vad
 jag tar in."

 - Erika Johansson

Idag väger Anders 25 kilo mindre och har en betydligt mycket hälsosammare kosthållning och träningsrutin. Han har aldrig haft problem med sin andning igen och han har nu bättre kondition och fysik än på många många år"

 - Anders Nilsson

"Idag har det gått lite mer än 3 månader,  har gått ned 14kg och sprudlar av energi.
Det har varit en resa med flera motgångar och jobbresor, men trots detta så har det hänt så mycket i mitt tankesätt kring kost och träning samt min livsstil!!"

 - Katarina Caserlid

Fredrik har nu gått ned över 30kg och tagit sig under 100kg strecket vilket länge varit ett stort mål. 
Men nu till det bästa. Inte nog med att Fredriks livsstil, kroppsform, disciplin och träningsrutin är helt annorlunda mot vad det har varit. Han har gjort en ännu större förändring i sin utstrålning av energi och glädje

- Fredrik Elfvenstam

​"Efter 4 veckor har jag nu gått ned 9,2kg och jag är både gladare, piggare å ser mycket fräschare ut. (förut såg jag ut som en säck potatis)" 
- Anette Olsson


​"Maten rullar på. Har gått ner mina 20 kg. Vill bara att jag ska bli fastare. Men en sak i taget"
 - Maria Johansson


​"Jag har gått ner 8 kg och har inte alls detta sötsug o kvällsätande längre" 
- Marie Gustavsson


​ "Jag har lärt mig att ta mer kontroll över mitt liv och att övervinna mina cravings. Jag har fått in mat- och träningsrutiner som jag inte haft innan"
- Jonathan Karlsson


​"Det bästa var att man faktiskt kunnat unna sig och fortfarande få resultat"
 - Robin Qvarnfordt

Som sagt.. alltid så SJUKT uppvaknande..alla lektioner är sååå galet ögonöppnande. Jag fattar inte vad fan man har pysslat med under alla år, det kanske låter negativt, men det är INTE meningen, blir bara så galet omtumlad av alla grejer man går igenom i programmet online och allt man får lära sig. Så sjukt kompetent föreläsare är du! 


Sandra Wahlsten​"Jag har nu gått ned 12,2 kg och målet som jag trodde var orealistiskt är jag nästan framme vid" - Claes-Göran Augustsson


​Jag har tidigare testat dieter och kostscheman med strikta riktlinjer men ändå aldrig lyckats. Detta upplägg har gjort så mycket för mig. Jag äter gott, mår jag bra, bygger hållbara vanor och går ned i vikt, tack så mycket!"
 - Fanny Hedström


​"Kosten funkade toppen då det upplagda schemat varken uteslutit något livsmedel eller var för krävande"
 - Eva Josefsson


​"Ska sanningen fram så trodde jag detta skulle bli motbevisat, har alltid varit ett hopplöst fall... Men jag hade fel, jag har nu blivit av med mitt sockersug vilket jag inte lyckats med på flera år" 
- Linda Bergstrand


"​​Är så otroligt glad och tacksam över den hjälp jag fått! Efter alla år av kämpande med dieter som inte funkat, så har ni hjälpt mig hitta en balans som passar just mig i min vardag" 
- Linnea Sjölin


"​Coachningen är helt fantastisk och jag är så tacksam för att jag hoppade på detta program. Jag hoppas att du som läser detta gör detsamma. Du kommer inte ångra dig!!" 
- Åsa Levau

​​​"Har kommit igång med träningen och stor förändring i kosten. Äter mycket mer än jag gjort tidigare fast rätt saker. Har gått ned 5,4 kg första två veckorna"
 - Marcus Joberger


Jag är nu efter 4 veckor en helt annan människa, jag är gladare, lugnare, pigg och nästintill euforisk!!
Angelica Jäger


Jag har nu gått ned 11kg, minskat 12cm i midjan och tycker livet är roligare och lättare
- Robin Qvarfordt


Med anpassad kost, effektiv träning och rätt mängd återhämtning så har 
jag tappat hela 11 kg rent fett! 
- Matthias Johansson