Hur PLC via 5 steg hjälper tusentals människor att få mer energi, igång förbränningen & sin kropp i balans

Hur PLC via 5 steg hjälper tusentals människor att få mer energi, igång förbränningen & sin kropp i balans

Ordinarie pris: 3500:- uppstartsavgift + 399:- i månaden
Kampanj fram till 27:e juni
399:-/mån utan uppstartsavgift

countdown
00Years00Months00Weeks00Days00Hours00Minutes00Seconds
Vad ingår i medlemskapet?
  • En simpel & tidseffektiv veckoplan
 för att få kroppen att börja samspela 
  • ​Individuell vägledning via ett uppstartswebinar för vägledning att 
komma igång utifrån dina förutsättningar  
  • ​Stöttning längs vägen via 3st livesändningar i veckan + chatt
  • ​FB-grupp men över 2200 medlemmar och support från ambassadörer & coacher
  • ​Tillgång till PLC:s holistiska bibliotek  med allt du kan tänkas 
behöva för att optimera din hälsa  
  • ​Bonus: En kurs för att fördjupa 
sig kring kroppens samspel
Info om medlemskap

Detta medlemskap är abonnemanggsbaserat vilket innebär att du betalar varje månad eller var 6:e månad för att vara medlem. Din första betalning görs idag och du binder dig till minst 3 månader medlemskap (3 betalningar om du tar 399:-/mån). Du kan efter dina 3 månader säga upp ditt medlemskap med 1 månad uppsägningstid. Om du inte säger till så fortsätter abonnemanget tills du säger till.

All Rights Reserved © 
Premium Lifestyle Club AB ® 
Steg #1: Kontaktinformation
Ditt namn:
Email:
Mobil (för att du ska kunna godkänna betalningen via mobilt bank-ID):
Steg #2: Fyll i betalningsuppgifter
Produkt
Välj prisplan
399:-/mån i minst 3 månader
1999:- var 6:e månad
Kortnummer
CVC kod:
Utgångsmånad
Utgångsår
Vald produkt
Summa
Dynamically Updated
$XX.00

Om du har Epassi:

1. Gå in på Epassi-appen
2. Sök på Premium Lifestyle Club
3. Klicka i "Gym" eller "träning"
4. Fyll i summan du vill använda
5. Godkänd genom att swajpa höger
6. Skriv till info@plclub.se och meddela oss att du köpt via epassi så pausar vi din betalning 

Säker betalning

Alla ordrar går igenom ett väldigt säkert nätverk. Ditt kredit eller kontokort sparas aldrig på något sätt. Vi respekterar din integritet. 

Ta reda på grundorsakerna bakom hormonell
obalans och vad som stressar upp din kropp

Ta reda på grundorsakerna bakom
hormonell obalans och vad som
 stressar upp din kropp

Hur PLC via 5 steg hjälper tusentals medlemmar få igång sin förbränning, skapa mer energi & minska värk?

Hur PLC via 5 steg hjälper tusentals medlemmar få
igång sin förbränning, skapa mer energi & minska värk

""För 8v sedan var jag på botten inte långt ifrån till att behöva läkarhjälp. Idag, kan jag knappt se att jag för 2 månader sedan var så utmattad kroppsligt till att idag ha en sådan livsglädje! Jag är mer stolt över mig själv, och allt tack vare PLC:s program!"

 - Sandra Zachrisson

"Idag har det gått lite mer än 3 månader,  har gått ned 14kg och sprudlar av energi. Det har varit en resa med flera motgångar och jobbresor, men trots detta så har det hänt så mycket i mitt tankesätt kring kost och träning samt min livsstil!!"

 - Katarina Caserlid

cvdLarge Call to Action Headline clcdvddvddv
vd
v
d
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

vLarge Call to Action Headline

FRAMGÅNGSRESOR

Det har nu gått ett år sedan jag startade min häftigaste förändringsresa nånsin.

Det är svårt att gradera storlekarna på all lärdom jag fått till mig, men insikten i att det holistiska tänket verkligen inkluderar allt från sömn till träning via andning, mat, tanke och vatten, gör att jag fått en helt ny och bred förståelse för hur det fungerar i kroppen - och varför. Jag lyssnar på kroppens signaler och tolkar de bättre än nånsin. Tidigare har jag ignorerat alla signaler och lidit i det tysta.

Den största förändringen i vardagen är involverandet av Moder Jord. Jag handlar allt som går ekologiskt, har börjat handla direkt från bönder och njuter verkligen av det jag stoppar i munnen istället för slänga i mig nåt bara för att bli mätt. Att uppskatta näringsinnehåll istället för att bli proppmätt är en fin känsla.

Föreläsningarna är nästintill heliga, de hjälper mig minnas och får mig att fortsätta framåt på den väg jag vill gå.

Tankemässigt är jag mycket mer avslappnad. Om något inte går som jag tänkt mig är det ok. Jag brusar inte upp som jag kunde göra förr utan hittar en annan väg att gå.

Jag vill än en gång rikta ett stort tack till alla inblandade på PLC. Ni är fantastiska!🌟"

- Celina Nordberg

"Coachningen är helt fantastisk och jag är så tacksam för att jag hoppade på detta program. Jag hoppas att du som läser detta gör detsamma. Du kommer inte ångra dig!!"

 - Åsa Levau

"​​Är så otroligt glad och tacksam över den hjälp jag fått! Efter alla år av kämpande med dieter som inte funkat, så har ni hjälpt mig hitta en balans som passar just mig i min vardag"

- Linnea Sjölin

Jag är så INÅTHELVETE tacksam över att jag tog kontakt med PLC, annars vill jag inte ens vet vart jag hade varit! Ni som inte har startat det här online programmet än, GÖR DET! Jag har kommit ut som en ny människa på andra sidan, eller som Jonas hade sagt, som en Sandra 2,0!"

 - Sandra Wahlsten

"Igår firade jag dels att jag kommit dit jag ville i min viktminskning -20 kg från 15 maj 2018 och tog mig igenom strandjoggen (5km) och fick min medalj!!

 - Eva Josefsson

Fredrik har nu gått ned över 30kg och tagit sig under 100kg strecket vilket länge varit ett stort mål. Men nu till det bästa. Inte nog med att Fredriks livsstil, kroppsform, disciplin och träningsrutin är helt annorlunda mot vad det har varit. Han har gjort en ännu större förändring i sin utstrålning av energi och glädje

- Fredrik Elfvenstam

"En dröm är att ni blir kopplade till landstinget eftersom vården inte klarar det. Ni alla ska ha en eloge för ert arbete och att ni ser HELA människan bakom orsaken till att vi
 tagit er hjälp.

 - Annika Gravstam

"Den absolut största förändring jag har gjort, är att jag på riktigt har tagit över ansvaret för min egna hälsa. Och i och med det har jag slutat vara ett offer för omständigheter" 

- Emma Mattisson

Efter 5 månader med anpassad kost, effektiv träning och rätt mängd återhämtning så har han tappat hela 11 kg fett och byggt 7kg muskler!!! Detta är helt makalösa siffror och helt fantastiskt bra jobbat... Hårt jobb sägs löna sig, och det har det verkligen gjort!!

- Matthias Johansson

Idag, 15 månader senare är Maria på en helt annan plats. Hon är nu uppe och jobbar heltid på hennes gamla jobb och har gått ned hela 15kg i vikt!!  Att gå från en utmattningsdepression till att nu jobba 100% är väldigt fascinerande, och det är fantastiskt att se hur Marias positivitet och energi är på en helt annan nivå idag mot vad den var 15 månader sedan

 - Maria

Dags för skryt för min del eftersom jag är i chock och måste dela detta med någon (läs alla 🙈)
Jag avskyr att bli fotograferad men tar några bilder då och då som jag sparar för mig själv. Tanken var att ingen mer än jag skulle se dem men... 💖

Same same but different ... och jag har inte ens bantat! Det är ett år och fyra månader mellan bilderna. Jag mår SÅ mycket bättre och t o m det syns på bilderna. Jag har en bit kvar till mitt slutmål och jag har varit så orolig för att nå dit och sedan inte kunna hålla det. Jag är inte orolig längre! Mitt förhållningssätt till mat har tagit en helomvändning och synen på mig själv har ändrats drastiskt. Jag tar ansvar för och skapar mitt eget liv. Jag är inget offer längre och det känns bara så jäkla fantastiskt!!!

- Sara Brandt

"Innan jag påbörjade min resa så var jag inriktad på att jag skulle bli fit inför sommaren, men det som jag inte visste då var att jag skulle omvandlas till en helt ny Sanna. Jag rekommenderar PLC starkt och det vore synd att inte ta den möjligheten om man känner att man inte mår som sitt bästa jag!

 - Sanna Rhazi

"Jag har lärt mig att viktminskning är en effekt av ett bättre mående, inte det primära målet. Det handlar om att skapa rutiner kring mat, sömn, andning, avslappning, som ska funka resten av livet, inte bara under en begränsad tidsperiod. Då kommer det aldrig gå i det långa loppet"

- Berit Edvardsson

"Jag tycker att det jag varit en fantastiskt lärorik resa och jag har fått upp ögonen för en del saker, tex att INTE fokusera på vikten och jaga resultat hej vilt. Självklart är det ett av målen att gå ner i vikt, men numera med ett mål att må bra hela tiden. Vikten sköter sig själv i sin egen takt känns det som"

- Henrik Cansund

"Det  största är att jag lärt mig att tycka om mig säjlv, jag är mycket gladere, lugnare och ser mer positivt på livet.
 Jag har äntligen fått bukt med min instre stress jag känt runt mat sedan jag var i tonåren. Att jag dessutom gått ned drygt 20kg är en stor och rolig bonus"

- Linda axelsson

""För 8v sedan var jag på botten inte långt ifrån till att behöva läkarhjälp. Idag, kan jag knappt se att jag för 2 månader sedan var så utmattad kroppsligt till att idag ha en sådan livsglädje! Jag är mer stolt över mig själv, och allt tack vare PLC:s program!"

 - Sandra Zachrisson

"GÖR DET!!! Testa, tillåt dej bli en ny person, en 2.0 version av dej själv!!! Många investerar så mycket i materiella men det är mer värt att investera i dig själv! Det kommer DU att vinna på!!" 

- Åsa Kristoffersson

"Nu har det gått fyra veckor sen invägningen. Jag har sovit varje natt sen dag 1. Jag har inte haft problem med vare sig insomning eller ångest inför natten. Jag är nu efter 4 veckor en helt annan människa. Jag är gladare, lugnare, pigg och näst intill euforisk. Alla skulle behövt en Jonas i sitt liv"

- Angelica Jäger

Nu 8 månader senare med samt kosthjälp har han gått ned hela 20kg!! En helt fantastisk förändring! Detta har gjort att han nu har minde problem med sina knän och kan träna utan någon smärta

 - Tim Wesselhof

Nu har jag varit här i 6 mån och är så glad att jag hittade hit!💝

Livet är mer balanserat med strukturerad ordning på mat och motionsrutiner samt mer Work in.
Det bästa med PLC är att jag har fått jobba med hela min hälsa och det är nycklarna till att detta kommer hålla för resten av livet.

Jag har också lärt mig att inte vara så hård mot mig själv och att inte pressa in mer och mer i kalendern. 
Jag känner mig redo att stå på egna ben men uppskattar att få hänga kvar här i gruppen i 6 mån till.
Tack till hela PLC gänget och till dig som gör samma resa som jag!
TACK!💝

- Jaana Olsson

"Under dessa åtta veckor har jag varit på flera resor, haft kalas, studentfest, bortbjuden, haft ryggskott och stukat foten...men vanorna har fungerat ändå! Innan hade alla dessa händelser varit anledningar för mig att bryta upp och falla tillbaka till ruta ett"

 - Susann Lindsjö

Vågen står nu på 15 kg. Jag tränar 4 gånger i veckan äter bra kost nästan hela veckorna. Äter aldrig chips utan när jag är sugen på något äter jag 70 procentig choklad som är det nya nu . Jag var nästan sjuk hela tiden innan, när jag började med detta har jag enbart varit sjuk en gång!"

- Moa lindgren

"Skillnaden mellan Jonas och andra coacher på marknaden är att istället för att BARA ta fram ett kostschema + träningsschema hjälper Jonas till med den mentala biten. Vilket är avgörande för ett hållbart resultat! Ångrar inte en sekund att jag anlitade Jonas. Tack Jonas för att du fick mig att förstå hur allt hänger ihop!"

 - Andrea Lundstedt

"Tack vare Jonas har jag gjort en livsstilsförändring som har förändrat mitt liv. Jag har minskat totalt 30 cm på kroppen, gått ned 14 kilo och slimmat till kroppen. Det har blivit en daglig vana att meditera, utöva yoga, träna, äta bra, andas djupt, lägga sig i tid och sova bra"

 - Tine Olerud

Efter 3 månader har hon nu gått ned 12,5kg och minskat hela 18cm runt midjan!! En otrolig förändring!! 
Här ser ni en bild på hennes jobbskjorta som hon ”precis” fick på sig för 3 månader sedan

 - Sandra Bjering

"Känslan av att köpa kläder i strl M idag jämfört med XL/XXL i Juli/Augusti 2019 är galet häftig! Och som om det inte vore nog är jag nu, jämfört med för ett år sen; lyckligare, mer positiv, orkar mer, ser fram emot träning, vill inte äta skräpmat och jag kan ge andra pepp att ta tag i sin tillvaro 

- Matthias Wall

"Jag som aldrig har lyckats med något liknande innan har faktiskt gjort det!
Bara kör, låt det ta tid och gör det i din egna takt. Tålamod och jobba lite på tänkesättet om det går trögt i början."

 - Åsa Ahlström

"Maten var verkligen den största förändringen. Denna gången blev det ingen LCHF eller andra idéer... Nu var det fokus på att äta normal och hälsosam kost och alltid göra åt mer än vad
 jag tar in."

 - Erika Johansson

VI FRÅGADE VÅRA KLIENTER FÖLJANDE FRÅGOR

Frågar nr 1:
Vad är den största skillnaden mellan PLC och det du testat tidigare?

Fråga nr 2:
Vad är den största insikten du fått från PLC?

Fråga nr 3:
Vad tycker du är det bästa med PLC, coachningen och denna fantastiska grupp?

Vad har du uppnått under de senaste månaderna som du är stolt över?

VI FRÅGADE VÅRA MEDLEMMAR FÖLJANDE FRÅGOR

Frågar nr 1:
Vad tänker du på när du hör PLC / Hur upplever du att PLC skiljer sig från det du testat tidigare?

Fråga nr 2:
Vad tycker du är det bästa med PLC, coachningen och denna fantastiska grupp?

Vad har du uppnått under de senaste månaderna som du är stolt över?